Your web browser may not be properly supported. To use this site and all of its features, we recommend using the latest versions of Chrome, Safari or Firefox

Shepparton Campus Renewal

Home >About us >Major Projects >Shepparton Campus Renewal

A sense of arrival

GOTAFE have finalised redevelopment plans to create distinctive precincts while providing a memorable and positive experience for staff, students and the wider community.

A new entrance facade that reflects the character and identity of GOTAFE will be created.

Welcoming arrival points will be established using attractive signage and inspiring public art. Campus entries will support different arrival functionality (drop off, pedestrian, cycle, parking, etc).

Sheppaton Campus Entrance Web

Engaging social spaces

The campus will contain dynamic cultural and social spaces and places for people to be welcomed and new relationships to be forged. The campus will contain spaces to engage with the community, business and industry. Buildings and the open spaces are connected by a network of paths, shared ways and campus roads of consistent materials and colour.

Structural canopies and colonnades will be provided wherever possible to enhance pedestrian amenity through the provision of shade and shelter; creating a sense of permeability and connection

Shepparton Campus Canopy Web

A place to call home

The campus will provide integrated academic, community and commercial spaces and an identified core for a diverse range of demographics to call home.

These open spaces will have a variety of elements such as seating or unique furniture that provide spaces for classrooms of students to gather and sit, while a tutor has a place to stand and be visible to students.

Shepparton Interior Space Web